Nuorten upseerien ammuntapäivä

Nuorten upseerien ammuntapäivä

KRU järjestää nuorille ja uusille jäsenilleen suunnatun matalan kynnyksen ammuntapäivän lauantaina 18.11.2023 klo 1200 alkaen Heinjoen ampumaurheilukeskuksessa Kuopiossa.

Ohjelmaan kuuluu ase- ja ampumakoulutusta, kalustona AR-15-kiväärit. Ase vastaa PV:nkin käyttöön tulevaisuudessa tulevaa henkilökohtaista asetta.

Päivän ohjelma on suunnattu vähän/ei ollenkaan aseiden ja ammunnan kanssa aiemmin tekemisissä olleille jäsenillemme, joten tässä on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan kaluston lisäksi ampumaharrastukseen. Tilaisuuteen saa tietenkin osallistua myös enemmän ammuntaa harrastaneet.

Ammunnan jälkeen kokoonnutaan sisätiloihin, jossa jaetaan tietoa ammunnan lisäksi KRU:n toiminnasta ja muista harrastusmahdollisuuksista reserviläisnäkökulmasta. Tilaisuuteen kuuluu myös saunominen, eli kyseessä ei ole vakavamielinen luentosessio, vaan rento infotilaisuus.

Ilmoittautumiset ampumaupseeri Mikko Maaniselle p. 050 356 0150 tai sähköpostilla mmaaninen@gmail.com. Lisätietoa jaetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.