Pohjois-Savon Reserviläisten RK-mestaruuskilpailu Rissalassa 23.-24.4.2022

Perinteinen Pohjois-Savon reserviläisten rynnäkkökivääriampumamestaruuskilpailu järjestetään Karjalan lennoston ampumaradalla Rissalassa 23.4. – 24.4.2022.

Kilpailuun osallistumisoikeus on varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen suorittaneilla asevelvollisilla. Kilpailussa ammutaan tuttuun tapaan joukkue- ja henkilökohtainen kilpailu. Kilpailujoukkueen muodostavat 5 ampujaa, joiden ei tarvitse olla välttämättä samasta reserviläisyhdistyksestä.

KRU kokoaa totuttuun tapaan omat joukkueet kisaan kaikista halukkaista. Ilmoittaudu ilmoittaudu KRU:n joukkueisiin tämän lomakkeen kautta viimeistään maaliskuun aikana.

HUOM! NOSTOVÄEN AMPUMAKILPAILU 24.4.2022

Rk-kilpailun yhteydessä järjestetään oma kilpailu nostoväelle. Kilpailu on tarkoitettu tänä vuonna 61 vuotta täyttäville tai sitä vanhemmille Pohjois-Savon Reserviläisyhdistysten jäsenille. Kilpailuun otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ammunta toteutetaan piirin kalustolla ja ohjelma on sama, kuin varsinaisessa rk-kilpailussa.

Lisätietoja antaa kilpailun johtaja Jari Hynninen, puh 044 4909 505, jari.hynninen@gmail.com

ilmoittautuminen kilpailuun:
Jukka Mutanen
+358 44 393 3171
jukka.mutanen@mpk.fi

PISTOOLIAMMUNTA

Rk-kilpailun jälkeen on mahdollista käydä tutustumassa pistooliammuntaan pistooliradalla. Radalla ammutaan piirien pistooleilla Pohjois-Savon reserviläisten Glock-mestaruuskilpailu.

Kilpailussa ammutaan kaksi kymmenen laukauksen sarjaa, joista paras huomioidaan.
Ammunta maksaa osallistujalta viisi (5) euroa. Se maksetaan tasarahalla paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.